Forårshonning

Forårshonning fra Jammerbugt

Eller med andre ord; børnenes favorit. Forårshonningen er lys, fin og mild i smagen. Det er den første honning, der høstes. Når der er forår i luften, vågner naturen op, og det samme gør bierne. Fra maj til juni samler de nektar og laver om til honning. Hele vinteren har de været indenfor, så de er sultne efter at komme ud og bestøve blomsterne. Vores bier står i naturskønne omgivelser i Jammerbugt Kommune. Vi har også bistader hjemme på adressen, hvor store arealer, skov og et væld af blomster er deres daglige legeplads. Bierne henter nektar fra de blomster, der har blomstret hele foråret.

Det summer og brummer, så snart vi går i haven. Det er tydeligt at se og høre, hvordan bierne er i fuld gang og flyver i pendulfart mellem bistader og nektarrige blomster. I haven og fra omkringliggende marker finder bierne sukkerholdig nektarsaft. Menukortet står blandt andet på frugttræer og mælkebøtter, men én af honningbiernes helt store livretter er rapsmarkerne, der på fineste vis maler Danmark gul og blomstrer overalt i forårsmånederne – og det bærer forårshonningen præg af.

Forårshonning – et rent naturprodukt

Vores forårshonning og øvrig honning komme direkte fra bistaderne og er 110 % ægte. Honningen er ikke varmebehandlet, men har blot gennemgået en mekanisk behandling, da den først bliver slynget og derefter tappet på glas. På den måde bibeholdes de naturlige enzymer og aromaer. Koldrørt honning giver dig en fyldig og nuanceret smag. Hos Jammerbugt Biavl kan du altid forvente et rent naturprodukt.

Hvad kan vi hjælpe med?

Få svar på eventuelle spørgsmål eller hør mere om, hvad vi kan gøre for dig. Vi glæder os til at høre fra dig.